Futbalista Rusnák má šancu na zmluvu s Manchestrom City

22.12.2011 Celý región

MANCHESTER 22. decembra (WEBNOVINY) - Sedemnásťročný talentovaný futbalista Albert Rusnák má šancu stať sa ďalším Slovákom, ktorý podpíše profesionálnu zmluvu s tímom najvyššej anglickej súťaže.

V polovici januára budúceho roka bude definitívne jasné, či ostáva v štruktúrach aktuálneho lídra Premier League Manchestru City. \"Verím, že mi ponúknu profesionálnu zmluvu a zostanem v Manchestri,\" cituje denník Pravda slovenského reprezentanta, ktorý má momentálne školský kontrakt. Od trinástich rokov pôsobí v akadémii City, ktorú považujú za jednu z najkvalitnejších na svete.

Spomínané periodikum ďalej upozorňuje na to, že pred Albertom Rusnákom sa rovnakej pocty dostalo aj Vladimírovi Weissovi juniorovi, ktorý je stále kmeňovým hráčom Manchestru City, momentálne je na hosťovaní v Espanyole Barcelona.

\"Vlado dokázal, že sa dá dostať aj do prvého mužstva, nastúpil v niekoľkých zápasoch za áčko. V ňom vládne obrovská konkurencia, ale čím je väčšia, tým je to aj pre mňa lepšie. Budem bojovať o svoju šancu a verím, že to zvládnem,\" pokračoval pre Pravdu mladík, ktorý vyrastal v Košiciach a patrí medzi najväčšie talenty slovenského futbalu. V Manchestri teraz padne rozhodnutie o piatich talentovaných hráčoch. \"Šancu zostať bude mať jeden, možno dvaja,\" dodáva Albert Rusnák.
 

Vyberte región